Om


EVA4


Från idé till färdig produkt

Från och med mars 2006 driver jag min egen verksamhet. Min tanke är att kunna erbjuda all form av grafisk produktion. Min egen kompetens ligger i art direction och grafisk formgivning, vilket jag arbetat med i drygt 20 år. Jag samarbetar med frilanscopy och projektledare vid behov. Jag har ett stort kontaktnät av fotografer, tryckerier och webproducenter. Jag kan även hjälpa till att göra hemsidor i WordPress.

 

Exempel på uppdragsgivare:
Hagabadet
OmegaPharma/ACO Hud
CampusPharma
SP – Sveriges Tekniska Forskningsinstitut
GR – Göteborgsregionens kommunalförbund
AstaZero m fl.

 

Samarbetspartners:
Medusa/Malin Schröder – medicinsk copywriter
Thomsen Communication/Linda Thomsenjournalist, copywriter, redaktör
Grafi Technology webbproducent
Mikael Pilstrand fotograf
Anders Bryngel – fotograf

 

OM MIG

Namn: Eva Lind.
Född: 1973 i Göteborg.
Bor: I en hallandslänga i Kungsbacka.
Familj: Martin och sonen Gustav, taxen Bosse samt islandshästarna Ský och Bakkus.
Bakgrund: Gick den då 2-åriga gymnasieutbildningen Reklam & Dekoration på Schillerska gymnasiet i Göteborg 1989-91. Arbetade in-house på Musikservice Sweden AB mellan åren 1992-98. Började på Elixir reklambyrå 1998 som AD-assistent. Gick utbildningen ”Påbyggnadskurs i reklamdesign” på RMI Berghs i Stockholm läsåret 1999/2000. Fick där ta emot ”premie” för bästa elev. Började som AD på Elixir efter genomförd utbildning. Fr.o.m. mars 2006 egen verksamhet på heltid.
Fritid: Passion för islandshästar. Suttit med i Svenska Islandshästförbundets styrelse och varit redaktör för lokal Islandshästtidning i 11 år. Fr.o.m april 2008 driver jag även butiken VINDA Islandshästsport. Intresserad av matlagning och har en dröm om att måla tavlor. Äter gärna goda middagar med vänner.
Drömmer om: En frisk jord, en lycklig familj och mycket hästtid!
Motto: Allt är möjligt!

 

Foto: Anders Bryngel