EVA4


Från idé till färdig produkt

Sedan 2006 driver jag min egen verksamhet. Min tanke är att kunna erbjuda all form av grafisk produktion. Min egen kompetens ligger i art direction och grafisk formgivning, vilket jag arbetat med i snart 30 år. Jag samarbetar med frilanscopy och projektledare vid behov. Jag har ett stort kontaktnät av fotografer, tryckerier och webproducenter. Jag kan även hjälpa till att göra hemsidor i WordPress. Sedan 2017 har jag även börjat utforska keramikens underbara värld vilket hösten 2018 resulterade i en diplomutbildning inom Keramik.

Exempel på uppdragsgivare:
Hagabadet
Perrigo/ACO Hud
CampusPharma
Svensk Hästrehab m fl.

Samarbetspartners:
Medusa/Malin Schröder – medicinsk copywriter
Thomsen Communication/Linda Thomsenjournalist, copywriter, redaktör
Grafi Technology webbproducent
Mikael Pilstrand fotograf


Foto:
Anders Bryngel

OM MIG

Namn: Eva Lind.
Född: 1973 i Göteborg.
Bor: I en hallandslänga i Kungsbacka.
Familj: Martin och sonen Gustav, taxen Bosse samt islandshästen Bakkus från HagaNäs.
Bakgrund: Gick den då 2-åriga gymnasieutbildningen Reklam & Dekoration på Schillerska gymnasiet i Göteborg 1989-91. Arbetade in-house på Musikservice Sweden AB mellan åren 1992-98. Började på Elixir reklambyrå 1998 som AD-assistent. Gick utbildningen “Påbyggnadskurs i reklamdesign” på RMI Berghs i Stockholm läsåret 1999/2000. Fick där ta emot “premie” för bästa elev. Började som AD på Elixir efter genomförd utbildning. Fr.o.m. mars 2006 egen verksamhet på heltid.
Fritid: Passion för islandshästar. Suttit med i Svenska Islandshästförbundets styrelse och varit redaktör för lokal Islandshästtidning i 11 år. Har även drivit butiken VINDA Islandshästsport under ca 8 år. Intresserad av matlagning och har ett nyupptäkt intresse för keramik. Äter gärna goda middagar med vänner.
Drömmer om: En frisk jord, en lycklig familj och mycket hästtid!
Motto: Allt är möjligt!

“Jag har arbetat med Eva under flera år. När jag tänker tillbaka på alla uppdrag vi gjort tillsammans under dessa år vill jag räkna upp följande egenskaper, ord och värden; kreativ, lösningar, samarbete, kunnig, resultat, i tid, kul, skratt, god relation, diskussion, inga problem, förslag, inlyssnande, förstå uppdraget, nå lite längre, överraska, våga, våga säga ifrån, stöd, stort stöd, trygg, tro, levande, passion, hjärta … Jag skulle kunna räkna upp flera till. Något som passar mig bra är att Eva är prestigelös. Vi spelar inga roller utan vi är dem vi är och tar oss an uppdragen tillsammans – hon känns som en kär kollega och det är jag väldigt tacksam för. Eva vill att jag/mitt varumärke ska lyckas och jag vill att hon ska lyckas leverera bra till mig. Vi är helt enkelt en bra kombo tycker jag.”

Helene Johansson, ägare & marknadschef, Hagabadet

 

“Att få arbeta med Eva är både en trygghet och en stor förmån. En trygghet då du som beställare vet att du aldrig behöver oroa dig för slutresultatet, och en förmån då Eva alltid tillför det där lilla extra i varje unikt projekt. Utöver sin dokumenterade begåvning och erfarenhet har hon även förmågan att sprida positiv energi till människorna omkring sig; något som är guld värt vid alla kreativa samarbeten.”

Linda Thomsen, copywriter & journalist, Thomsen Communication

 

“Eva Lind besitter en stark kombination av kreativitet, intuition och samarbetsförmåga som tar fram det bästa ur ett produktionsteam. Jag har arbetat i flera år med Eva och känner att vi tillsammans når kreativ höjd i projekten tack vare hennes egenskaper som art director.”

Anders Bryngel, fotograf

 

“Eva har en sällsynt förmåga att snabbt hitta konstruktiva, kommunikativa lösningar. Hennes känsla för bild och form gör också copywriterns formuleringar starkare. Tack vare sitt glada sätt och sin pålitliga attityd är Eva mycket omtyckt av både kunder och kollegor.”

Leif Fredén, pensionerad copywriter & senior creative director

 

“Jag hade nöjet att arbeta tillsammans med Eva under några år. Hon är ambitiös, strukturerad, noggrann och har ett utpräglat grafiskt sinne som hon kombinerar med en känsla för försäljning. Eva har också ett trevligt och glatt humör som gör henne omtyckt bland medarbetare och affärskontakter”

Jerker Lundberg, Idea and Strategy, Fiwe