“Jag har arbetat med Eva under flera år. När jag tänker tillbaka på alla uppdrag vi gjort tillsammans under dessa år vill jag räkna upp följande egenskaper, ord och värden; kreativ, lösningar, samarbete, kunnig, resultat, i tid, kul, skratt, god relation, diskussion, inga problem, förslag, inlyssnande, förstå uppdraget, nå lite längre, överraska, våga, våga säga ifrån, stöd, stort stöd, trygg, tro, levande, passion, hjärta … Jag skulle kunna räkna upp flera till. Något som passar mig bra är att Eva är prestigelös. Vi spelar inga roller utan vi är dem vi är och tar oss an uppdragen tillsammans – hon känns som en kär kollega och det är jag väldigt tacksam för. Eva vill att jag/mitt varumärke ska lyckas och jag vill att hon ska lyckas leverera bra till mig. Vi är helt enkelt en bra kombo tycker jag.”

Helene Johansson, ägare & marknadschef, Hagabadet

 

“Att få arbeta med Eva är både en trygghet och en stor förmån. En trygghet då du som beställare vet att du aldrig behöver oroa dig för slutresultatet, och en förmån då Eva alltid tillför det där lilla extra i varje unikt projekt. Utöver sin dokumenterade begåvning och erfarenhet har hon även förmågan att sprida positiv energi till människorna omkring sig; något som är guld värt vid alla kreativa samarbeten.”

Linda Thomsen, copywriter & journalist, Thomsen Communication

 

“Eva Lind besitter en stark kombination av kreativitet, intuition och samarbetsförmåga som tar fram det bästa ur ett produktionsteam. Jag har arbetat i flera år med Eva och känner att vi tillsammans når kreativ höjd i projekten tack vare hennes egenskaper som art director.”

Anders Bryngel, fotograf

 

“Eva har en sällsynt förmåga att snabbt hitta konstruktiva, kommunikativa lösningar. Hennes känsla för bild och form gör också copywriterns formuleringar starkare. Tack vare sitt glada sätt och sin pålitliga attityd är Eva mycket omtyckt av både kunder och kollegor.”

Leif Fredén, pensionerad copywriter & senior creative director

 

“Jag hade nöjet att arbeta tillsammans med Eva under några år. Hon är ambitiös, strukturerad, noggrann och har ett utpräglat grafiskt sinne som hon kombinerar med en känsla för försäljning. Eva har också ett trevligt och glatt humör som gör henne omtyckt bland medarbetare och affärskontakter”

Jerker Lundberg, Idea and Strategy, Fiwe