Nyligen hemkommen från fem givande dagar i Barcelona med mina fina kollegor i Backenby! Syftet med resan var att sätta ramarna och strategierna för vårt gemensamma företag, som nu står inför ett avstamp in i nästa fas (ny hemsida är under produktion, så håll ögonen öppna). Vårt mål är inte att bli stora utan att ihop kunna vara starkare än vad vi är som egna företagare och kunna erbjuda en helhetslösning för våra kunder. Givetvis är det även meningsfullt att ingå i ett socialt sammanhang. Tillsammans har vi en gedigen bakgrund i kommunikation och vårt nätverk är väldigt kompetent. Vi sticker heller inte under stol med att vi är okonventionella vad gäller avsaknad av kontor men å andra sidan är detta en stor fördel för våra kunder då de inte behöver betala för en fin adress… 😀 En annan viktigt aspekt i Backenby är att ha roligt! Kanske därför vi hamnade i Barcelona på vår konferens. Även fast det var vinter i Barcelona så kändes 12-14 grader för en frusen svensk väldigt behagligt. Vårt hotell Mercer visade sig vara en riktig fullpoängare! Det kan faktiskt kvala in som det bästa jag bott på! Under högsäsong hade man nog inte haft råd att bo där… Beläget i Barri Gotics smala gränder och ett stenkast från hamnen gjorde det inte sämre direkt.

Förutom ett lyckat arbete och sjukt mycket god mat (ursäkta ordvalet Leif ) så hann vi även med att besöka de la Sagrada Familia (Gaudi’s ofullständiga mästerverk). 2030 tror man faktiskt att kyrkan kommer stå klar (efter 150 års byggande). Nästkommande dag tog vi linbanan till Miro-muséet på Montjuїc. Juan Miro är född i Barcelona och hans konstnärliga utveckling fångades bra på muséet som kändes väldigt komplett. Kul!

Slutligen vill jag tacka mina härliga kollegor och resekamrater Leif, Linda och Johan för några fantastiska dagar. Ni inspirerar! Nu åker vi!