Årets höjdpunkt är här, idag börjar Göteborg Horse Show! För 36:e året i rad anordnas världens bästa inomhustävlingar i Scandinavium (den har faktiskt rankats som det av ryttarna i världscupen). För mig är känslorna ungefär de samma som när jag var 10 år – förväntan, glädje och gemenskap. Jag tror jag delar den med väldigt många av de som besöker Scandinavium i helgen. En hästfest som toppas med den stora hästmässan EuroHorse som pågår parallellt på Svenska Mässan. Med ca 80 000 besökare varje år måste GHS vara det största återkommande evenemanget i Göteborg. Det säger väl en del om intresset för ridsport? Att dessutom Rolf Göran Bengtsson vann Jerringpriset i år bekräftar väl bara ridsporten som Sveriges 2a största sport (till antalet utövare). Frågan är när sportjournalisterna skall fatta detta, det är ju inte precis så att sportsidorna speglar den verkligheten? Hoppas att Rolf Görans vinst av Jerringpriset kan vara med och förändra det.

Var tvungen att lägga upp några annonser jag var med och skapade när jag arbetade på Elixir Reklambyrå. Vi jobbade då med Göteborg Horse Show under några år. Ni kan ju förstå vilken dröm för en sådan som jag? Jag gillar dom fortfarande. Jag gjorde layout, fotade miljöerna och gjort retuscherna, texterna skrev Leif Fredén och Catrin Rudling var projektledare. Det var tider det 🙂