Att lyckas pricka in årets finaste dag för sommarfotografering och utan några marginaler måste gå under kategorin “Årets flax”! Igår fotade vi “årets sommarkoncept” på stranden nedanför Kurorten. Konceptet och idén (framtaget ihop med Leif Fredén) togs fram i god tid men själva fotograferingen skedde i sista stund (idag skickades första annonsen till tryck ;). Men vad gör väl det när någon ser till att fixa bästa vädret?

Som vanligt är det fantastiskt att jobba nere på Kurorten. Vi i “teamet” känner varandra sedan länge och det är en oerhört skön och avslappnad stämning. Jenny, en av modellerna, har också varit med ett flertal gånger och innehar numer titeln “Miss Varbergs Kurort” 🙂 Jättekul att se henne igen! Övriga modeller (Victoria, Jack och Malin) var nya men funkade jättebra och var dessutom väldigt trevliga. Av tradition har vi alltid plockat folk ur någons bekantskapskrets (många modeller har kommit från Maleviksskolans personalrum av någon anledning…). För första gången hade vi med en proffsmodell, Malin Delén, som jag hittade på Facebook. Försmak av resultatet kan skådas nedan.

Ibland har jag ett väldigt priviligerat jobb. Igår var en sådan dag då jag blev påmind om det! Tack bästa Helene Johansson för att jag fortfarande (efter snart 10 år) har förtroendet att få jobba med er 🙂 och tack Mikael Pilstrand för så fina bilder!